Valaki megtudja mondani, hogy az idei félévben mikor kezdődik a főiskola?
Figyelt kérdés
Sürgősen külföldre kell utaznom szeptember első 2 hetében, és már nem emlékszem, hogy tavaly és tavaly előtt hányadikán kezdődött a tanítás. Nem a regisztrációs hét, hanem a rendes, iskolai oktatás. Tudom, hogy vannak iskolák, ahol ez változó, de mégis egy hozzávetőleges dátummal tud alaki szolgálni? Köszönöm.2011. aug. 9. 14:41
1/18 anonim válasza:
Rendes egyetemeken (pl nálunk a BME-n) szept 5-én kezdődik. (első tanítási nap). corvinuszon, eltén asszem 1-2 héttel később, a gagyi IBS-en meg tavaly is szept 3. hetében kezdtek
2/18 A kérdező kommentje:
Debreceni Egyetem :)
2011. aug. 9. 14:46
4/18 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm.
2011. aug. 9. 14:47
5/18 anonim válasza:
14:45 Na a beképzelt BME-s:D kis papírkuki vagy te öcsém a gagyi suliddal együtt xD
6/18 anonim válasza:
igen a bme tényleg fos, igaz egy év BME-VIK tanulmánnyal hátam mögött 170 nettót keresek nyári melóként, és közben még netezek is munkahelyről :D de szar a bme...
8/18 anonim válasza:
Tök mindegy, mennyit keresel, úgyis egy én leszek a főnököd.
Egy corvinusos.
9/18 anonim válasza:
kicsit eltértetek a kérdéstől skacok:DD
de jót nevettem:)
aranyos a cívódásotok!;)
10/18 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy am kinek ki lesz a főnöke. A lényeg, h azt csináld amit szeretsz, legyen munkád és fizessék is meg. :)
2011. aug. 9. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!