Melyik egyetemnek van a legjobb klasszika filológa szakja?
AZ Elte-nek a DE-nek a PPKE-nek a PTE-nek vagy az SzTE-nek ?
Elte= Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem
DE= Debreceni Egyetem
PPKE= Pázmány Péter Katolikus Egyetem
PTE= Pécsi Tudományegyetem
SzTE= Szegedi Tudományegyetem
És még az lenne a kérdésem hogy milyen? ui:Inkább azok válaszát várom akik tanultak vagy most tanulnak ilyen szakon.
Úgy tudom amúgy, hogy asszíriológia (MA-n) pl. csak az ELTE-n van, szóval ha netán az érdekel, akkor már érdemes eleve oda menni, mert a tanárok fogják ismerni a képességeidet, lehet ez előny az MA-felvételin.
Azokra meg ne hallgass, akik azt mondják, hogy nem fogsz vele tudni elhelyezkedni. Ha létezik egy adott szak, akkor a szakemberekre szükség van, lehet, hogy csak 3-ra, de lehet, hogy te leszel az egyik az a 3 közül. Ha jó vagy és elvégzel akár egy doktorit (nehéz, DE nem lehetetlen), akkor meg kétlem, hogy éhen halnál.
Megint valami unatkozó szakmunkás?
Unalmas már, hogy ők jönnek ide osztani az észt, a tipikus demagóg dumájukkal, hogy jaaaj bölcsész meg jogász az mecki.
Nem ártana néhány elemzést olvasni a munkaerőpiacról, akkor talán nem magyaráznátok balfszságokat, bár ez nálatok abszolút elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!