Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyógyszertári asszisztens...

Gyógyszertári asszisztens vagy fogászati asszisztens?

Figyelt kérdés
Szeptembertől szeretném elkezdeni vagy a gyógyszertári vagy a fogászati asszisztens képzést. Nem tudom melyiket válasszam. Melyiket érdemes választani? Tapasztalatokat várok.
2011. aug. 6. 16:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én gyógyszertári asszisztensnek tanultam és nagyon megszerettem, csak az a baj, hogy nem találni sehol se állást. Legalább is patikákba nem nagyon pedig mindenki nagyon mondja, hogy beteg emberek mindig lesznek így gyógyszerre is és patikákra is lesz szükség... Csak van olyan patika ahol nincs akkora a patika forgalma, hogy felvegyenek + a nyugdíjasok... Max. úgy érdemes, hogy ha utána még elvégzed a gyógyszerkiadó szakasszisztensit és azt hiszem, hogy majd ezt amúgy is kötelezővé akarják tenni.

A fogászati asszisztensről nem tudok nyilatkozni, de itt Debrecenbe csak egy hirdetést láttam még ahova ilyen végzettségűt kerestek.

2011. aug. 6. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha minden igaz elment az e-mail, remélem tudtam segíteni:)
2011. aug. 6. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát igen, sima asszisztenst tényleg nem keresnek, ezt írtam is e-mailben, a ráképzés neve már nem gyógyszerkiadó szakasszisztens, simán csak szakasszisztens, és ugye plusz 1 év. De azt mindenhol el fogják neked mondani ha ezt választod, h célszerű elvégezni a szakassz.t is, mert elsősorban az üzleti része érdekelet a patikák számára a labormunka nyilván elenyésző ahhoz képest.
2011. aug. 6. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!