Valami értelme a kőtelező olvasmányoknak?
valami értelme a kőtelező olvasmányoknak?
legalább nem 50 vagy több évesekett kéne szerintem.
ha meg arra hogy kulturálódjon aki olvasná ...
nem láttom hogy kulturált emberek lennének sokan...
szókincs meg ... ne legyen már olyan mint a frédi béni beszélgetések ... tudom hogy a 2 nem ugyanaz...
elnézést a lenézésért :D
Az lenne az értelme, hogy műveltebbek legyünk. Én imádok olvasni, az irodalom az egyik kedvencem. Nagyon sokat olvasnék, HA nem kellene ezeket! Volt régebben egy tanárom, aki nem adott fel kötelezőt, de kötelezett minket, hogy évente minimum 3 könyvet elolvassunk. Akármilyet, ami nekünk tetszik. És láss csodát a legrosszabb tanulók, lesz*rom stílussal is többet olvastak el, mint ami a kötelező volt.
Engem érdekel annyira a szakirodalom, hogy ha iskolában nem adnák fel, az alap műveket elolvasnám. De ha évente 5-6 könyvet kötelező, nem csodálom, hogy mindenkinek elmegy a kedve, és nem tudja azokat elolvasni, amiket nagyon szeret. (Pl Bexi, most jött ki az új rész és még a fele kötetet sem olvastam pedig imádom, mivelhogy a Kőszívű ember fiai "fontosabb"...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!