Valóban nehezebb egy szakot elvégezni levelezőn mint nappalin?
Levelezőre járok,államira. Napi 12 órát dolgozom. Van két kisiskolás gyerekem. Vizsgaidőszakban hajnali 2-3-ig tanulok, hatkor pedig kelek, mert dolgozni kell. A vizsgaidőszak végére szét vagyok esve...
A tételeket magunknak kell kidolgozni, nincs - vagy alig van használható anyag.(ha jó a közösség összedolgozunk) A gyakorlati helyet magunknak intézzük stb. sorolhatnám...
Viszont a nappalisokkal szoktunk együtt vizsgázni. Egyáltalán nem követelnek tőlük többet!!! A mostani szigorlaton 4 nappalist vágtak ki előttem, de alapvető kérdésekre sem tudtak válaszolni.(konkrétan halljuk egymás feleleteit, tehát nincs különbségtétel) Levelezőn is kirúgják azt aki felkészületlen.Írásbelin ugyanazt a kérdéssort, témát..stb. kapják a nappalisok és a levelezősök...
Szóval szerintem több energiát igényel,vagyis kimerítőbb mint egy nappalis képzés.
fősulira és egyetemre is jártam.
Ugyanolyanok voltak a vizsgák. Nem is tudta a tanár, ki hova jár, egyszerre vizsgáztunk, keverve.
Meg is mondták, a diplománk is ugyanolyan lesz.
Én is munka mellett jártam. Sokkal nehezebb.
Egyrészt 20 évesen röhögve összecsaptam volna, meg se kottyant volna, 40 évesen öregesen fáradtabban, lassabban fog az agyam, nem tudok puskázni, nem tudom könnyedén venni, hogy bukok, és a szólők eltartanak tovább is ....
Ha nem engem szolgál ki a család, hanem nekem kell a családot kiszolgálni, egészen MÁS!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!