Melyik e-mail "szolgáltatót" válasszam? Melyik a legmegbízhatóbb? (egyetemes e-mailcím)
Gmail.
De, ha igazán menő akarsz lenni, vegyél egy saját domaint, és az lehet a címed @ utáni része. Én most álltam át erre, ugyanúgy használhatom vele tovább a Google legtöbb szolgáltatását, a Gmailt is. Persze ez évi 1-2 forint, de szerintem még megéri (főleg, hogy nekem weboldalam is van mellé).
gmail
citromail szar
freemail végülis egész jó, de nekem nem jött be..
gmail a tuti, viszonylag nagy leveleket tudsz küldeni(25Mb), nagy a tárhely, biztos megkapod/megkapják a leveled.
A freemail-lel, citromail-lel nálam többször előfordult, hogy nem kaptam meg a választ, ami konziltáció esetén elég kellemetlen, ezért tértem át gmail-re. Ráadásul csak néhány megás levelet tud csak fogadni (beszkennelt jegyzethez nem elég).
De az egyetemek többségénél már mindenki kap egyetemi e-mail címet is. Ezzel lehet például autocad diákverziót és egyéb szoftvereket igényelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!