Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik e-mail "szolgáltatót"...

Melyik e-mail "szolgáltatót" válasszam? Melyik a legmegbízhatóbb? (egyetemes e-mailcím)

Figyelt kérdés
citromail-es, freemail-es és gmal-es e-mail címem is van. felvettek az egyetemre és egy újat akarok nyitni, amit megadok az egyetemnek. Nem tudom eldönteni, hogy milyet készítsek. Melyik a legmegbízhatóbb ? Ki melyiket nem ajánlja és kinek melyik jött be eddig?
2011. aug. 4. 02:11
 1/7 anonim ***** válasza:
én mindenképp a g-mailt mondanám, már csak azért is, mert a "nagy" cégek többségének olyan van(hogyha nem saját) és én nagyon megvagyok vele elégedve.
2011. aug. 4. 02:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Gmail.

De, ha igazán menő akarsz lenni, vegyél egy saját domaint, és az lehet a címed @ utáni része. Én most álltam át erre, ugyanúgy használhatom vele tovább a Google legtöbb szolgáltatását, a Gmailt is. Persze ez évi 1-2 forint, de szerintem még megéri (főleg, hogy nekem weboldalam is van mellé).

2011. aug. 4. 04:34
 3/7 anonim ***** válasza:
hotmail
2011. aug. 4. 05:55
 4/7 anonim ***** válasza:

gmail

citromail szar

freemail végülis egész jó, de nekem nem jött be..

2011. aug. 4. 07:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is g-mailem van, tökéletesen megfelel.
2011. aug. 4. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:
gmailre szavazok én is.
2011. aug. 4. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:

gmail a tuti, viszonylag nagy leveleket tudsz küldeni(25Mb), nagy a tárhely, biztos megkapod/megkapják a leveled.

A freemail-lel, citromail-lel nálam többször előfordult, hogy nem kaptam meg a választ, ami konziltáció esetén elég kellemetlen, ezért tértem át gmail-re. Ráadásul csak néhány megás levelet tud csak fogadni (beszkennelt jegyzethez nem elég).

De az egyetemek többségénél már mindenki kap egyetemi e-mail címet is. Ezzel lehet például autocad diákverziót és egyéb szoftvereket igényelni.

2011. aug. 4. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!