Hányadik osztályban lesz kötelező olvasmány a twihligt?
hát én nem olvastam ezt a vackot, de a Vörös és fekete, ami nekem kötelező olvasmány volt, a szemétben végezte (életem egyetlen olyan könyve volt, amit kidobtam - persze szégyelltem magam és kibányásztam onnan) ...lényeg, hogy annál szarabb könyvet azóta se olvastam, bár Az orr nem járt tőle messze...úgyhogy inkább legyen ez és a HP (ami mellesleg eredetiben fergetegesen jó) a kötelező olvasmány, mint némelyik klasszikus szar, ezt legalább el akarják olvasni
amúgy meg, aki szerint a baszásról szól a Twiglight (gőzöm sincs, mert tényleg nem olvastam), annak ajánlom, hogy olvasson el friss szemmel újra pár 15-20 évvel ezelőtti kötelezőt, és rájön, hogy azok jó része sem szólt másról, csak virágnyelven fogalmaztak
Kérdező, ha 2-3 évvel idősebb lennél, akkor ajánlanám, hogy a The Southern Vampire Mysteries (The Sookie Stackhouse Novels) könyveket olvasd el vagy még inkább hallgasd meg eredetiben audiobookon - utolérhetetlen (csak inkább felnőtt irodalom ;) )
de javaslom, hogy a Hannah Swensen könyveket kezd el olvasni, garantálom, hogy úgy fog tetszeni, hogy szeptemberre végzel, az első 10 kötettel
és egy a lényeg, ne csak azért olvass, mert kötelező
Hogy érted h eredetiben fergeteges? Angolul? Csak mert szerintem magyarul is fergeteges, de már gondoltam rá, h elolvasom angolul.
Amúgy: a twilight jobb angolul!!!
Remélem nem lesz az. Akkora szennyedéket még életemben nem olvastam.
Inkább a Harry Potter legyen, mert jól kidolgozott történet, karakterek, és értelme is van, nem ilyen szar csillogó "vámpírok" meg rühes korcsok veszekednek egy r*bancon benne... Bocsi a trágár szavakért, de nagyon felhúztam magam ezen.
Szerintem el se olvasd a Twilightot, nagy kalap lepkefing az egész.
14/L
"szépirodalom" na ettől herótom van :/ Ki dönti el? Minél unalmasabb annál nagyobb szépirodalom manapság, csoda, h minden gyerek utál olvasni, ha alsóban akarják rájuktukmálni a Kisherceget? Meg a Kincskereső kisködmönt? Meg a hasonló egyáltalán nem gyerekeknek való marhaságot???
Aki írta h a Vörös és fekete szörnyű: Olvastad már a Pert Kaffkától, mert azt nem veri semmi ezen a világon, annál unalmasabb dolgot még nem írtak!!! :D (szerintem)
El nem olvasnám:D
Mondjuk a többit se olvastam el szal mindegy:)
7. válaszoló... igen. szeretném, ha ez felkerülne fuckyeah-ra. és már olvastam mind a 4 twilight-könyvet. és nem 13 vagyok, hanem 15 :D
de köszönöm a válaszokat és utánanézek majd a The Southern Vampire Mysteries-nek és a Hannah Swensen-könyveknek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!