Egyetemre milyen cuccok kellenek?
Áhh, én is azt hittem, hogy laptopba van értelme jegyzetelni. Hidd el, nincs. Nem is divat. Nyilván nem néznek ki, mert kulturáltabb helyeken pont leszarják, de felesleges. Viszont a számítógép mindenképp kell, ha nem is a kampuszra, de az albiba vagy a koliba nélkülözhetetlen. Amúgy füzet kell meg toll. Esetleg egy nyomtató sem árt, ha szemináriumokra kell valami feladatot vinni, csinálni. Ez is szakfüggő, de hasznos ha nem kell könyvtárba rohangálni vagy élelmesebb kolitársaknak fizetni az 1-2 oldalas nyomtatásokért.
Sokan csinálják, hogy vesznek több száz másolólapot, teljesen fehér, üreset, és arra jegyzetelnek illetve lefűzik.
Ha füzetet viszel, csak simát ajánlok, bármelyik kurzusra jó, a vonalak csak zavarnak tanulásnál. Engem legalábbis... Ha van matek pl úgyse lesz időd a számokat a négyzetrácsba pozicionálni, örülsz ha követed a tanár tempóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!