Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemre milyen cuccok kellenek?

Egyetemre milyen cuccok kellenek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, oda is vegyek egykét füzetet meg tollakat? Aztán ennyi? (szocmunka)
2011. aug. 3. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Amire neked szükséged van.
2011. aug. 3. 13:53
 2/10 A kérdező kommentje:
:) Azt gondoltam, csak nem tudom, hogy mennek ott a dolgok. Pl inkább füzetbe v laptoppal szokás jegyzetelni, ilyesmik :)
2011. aug. 3. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Abba jegyzetelsz, amibe jól esik. Ugyanígy, ha a hátizsákodat lecserélnéd egy oldaltáskára, azt is megteheted. Nincsenek általános szabályok.
2011. aug. 3. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan programtervező szakon vagyok, de tárgyanként egy füzettel számolj szerintem, abba sokkal egyszerűbb jegyzetelni, mint laptopba!
2011. aug. 3. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem nagy divat a laptopozás, úgyhogy mindenki vagy füzetbe, vagy lapra (amiket később lefűz) jegyzetel. Ha viziuális típus vagy, jól jöhetnek a különböző színű tollak, tűfilcek, kihúzók. Elkélhet a tapadós kis jegyzetpapír, meg néhány jelölőcetli. Ha lapta jegyzetelsz, akkor egy mappa, amibe lefűzöd. De kb. ennyi:)
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
elég pár füzet meg ceruza. Ott úgyis elmondják ha kell még valami.
 7/10 A kérdező kommentje:
jha, hátizsák meg ilyesmi persze:D Azt ugyis olyant viszek, amit szeretek. Akkor ezekszerint semmi extrába nem kell befektetni itt sem a középsulihoz képest :) Szuper, köszi :)
2011. aug. 3. 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell extra. Sőt, még könyveket sem kell venni. Csak légy éber, és egyből miután a tanár elmondta hogy milyen könyv kell ballagj el a könyvtárba, és vedd ki. Sokszor csak 10-20 darab van belőle, és ez jut több 100 emberre. Szóval gyorsnak kell lenni. De félévente sok 10.000 forintot lehet spórolni így.
2011. aug. 3. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem egy szép nagy füzetet, és abba írtam minden tárgyat.
2011. aug. 3. 15:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Áhh, én is azt hittem, hogy laptopba van értelme jegyzetelni. Hidd el, nincs. Nem is divat. Nyilván nem néznek ki, mert kulturáltabb helyeken pont leszarják, de felesleges. Viszont a számítógép mindenképp kell, ha nem is a kampuszra, de az albiba vagy a koliba nélkülözhetetlen. Amúgy füzet kell meg toll. Esetleg egy nyomtató sem árt, ha szemináriumokra kell valami feladatot vinni, csinálni. Ez is szakfüggő, de hasznos ha nem kell könyvtárba rohangálni vagy élelmesebb kolitársaknak fizetni az 1-2 oldalas nyomtatásokért.

Sokan csinálják, hogy vesznek több száz másolólapot, teljesen fehér, üreset, és arra jegyzetelnek illetve lefűzik.

Ha füzetet viszel, csak simát ajánlok, bármelyik kurzusra jó, a vonalak csak zavarnak tanulásnál. Engem legalábbis... Ha van matek pl úgyse lesz időd a számokat a négyzetrácsba pozicionálni, örülsz ha követed a tanár tempóját.

2011. aug. 3. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!