Az új ofőnk kérte, hogy írjunk magunktól egy kis bemutatkozás félét. Mit írjak bele?
Figyelt kérdés
középiskolába megyek, és nagyon tanácstalan vagyok, hogy miképp fogalmazzam, írjam meg Neki a levelet. :S (e-mailba kell küldeni)2011. aug. 1. 17:34
1/5 anonim válasza:
Ilyen kérdések alapján végig viheted
Név? Honnan valo vagy? Család /tesok szülök + munkáik/? Hobbi? /pl.: ha sportolsz mit sportolsz melyik kluba ha zenélsz mit zenélsz stb/ meg ilyenek amiket gondolsz
2/5 anonim válasza:
Kezd először is egy Jó napot Tanárnő szöveggel vagy valami hasonló, illendő köszönéssel. Aztán szerintem rögtön kezdheted a bemutatkozást, hogy ez meg ez vagyok, itt végeztem az általános iskolát, hobbim, miért abba a suliba jelentkeztem ahová stb, stb
3/5 anonim válasza:
hát leírod, hogy ki vagy, melyik városban laksz, várod-e már a sulit, miért abba a suliba mentél, milyen tárgyakat szerettél ált.iskolában, miket csinálsz szabadidődben, mi jót csináltál a nyáron, van-e tesód, esetleg szüleid mivel foglalkoznak... ezek jutottak eszembe.
4/5 anonim válasza:
Mivel foglalkozol szívesen, mi érdekel, szabadidődet mivel töltöd legszívesebben :) Néhány jellemzőt is írj magadról szerintem: legjellemzőbb tulajdonságaid vagy milyennek ltnak mások téged!
5/5 anonim válasza:
Köszönsz,elmondod a neved,honnan jöttél,melyik suliba jártál,mi(k) voltak a kedvenc tárgya(i)d.Mit csinálsz a szabad idődben ill. hobbik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!