Hol kell megnézni h hova számítják be az OKJ-s képzést amire most szeretnék jelentkezni?
Ez az OKJ-s száma : 55 812 01 0010 55 01
És erről akrom megtudni h melyik egyetemekre, főiskolák szakaira számítják be a jövőben. 2 év múlva szeretnék jelentkezni egyetemre miután ezt elvégeztem de kell a pont hozzá.
Ez egy gyakori és bonyolult kérdés. Ugye van ez a lista: [link]
Ami szép, jó és hasznos, csak hát a felvi.hu-n ez olvasható:
"Adott képzési területen - amint már utaltunk rá - csak abban az esetben jár a szakképesítésért többletpont, ha a képzési terület intézményei erről közösen úgy határoztak. Ez igaz akkor is, ha az OKJ szakmacsoport alapján a megszerzett szakképesítés egyébként szakirányúnak minősülne."
Vagyis teljesen kiszámíthatatlan. Igazából nem hallottam olyan emberrről, aki így kapott plusz pontot. Az egyetlen biztos megoldás, hogy megnézed, milyen területen jogosult a többletpont, majd a célként kitűzött egyetemnél érdeklődsz, mit számítanak be.
köszi a választ
így elég nehéz lesz nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!