Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az albérlet nagyon rossz...

Az albérlet nagyon rossz egyetemistaként?

Figyelt kérdés

Sajnos költségtérítésesre vettek fel, így valószínű, hogy nem fognak felvenni a koleszba. /Ezt nemrég tudtam meg, hogy költségtérítéseseket nem vesznek fel./ Pedig nagyon messzire lakok a várostól és 1 szülő tart el engem és a testvéremet. :/

Így már az se biztos, hogy tudok menni egyetemre. Remélem, hogy az albérletet megtudjuk oldani. Csak a nagybátyám megijesztett, hogy aki albérletben lakik, kimarad minden jóból, meg magányos lesz :((

Van itt olyan, aki albérletben lakik? Valami tapasztalat?

2011. júl. 27. 23:37
1 2
 11/14 ava87 ***** válasza:
100%
Milyen hülyeség már ez, hogy kimarad minden jóból, meg magányos lesz? El ne hidd már. Mi mondjuk nem úgy lakunk albérletben, mint a legtöbb egyetemista, szóval mi nyáron is itt vagyunk, de most sikerült az egyetem közelébe költözni, és nagyon örülök annak, hogy legalább 7-8 csoporttársam lakik a környéken :) De amíg messzebb laktunk, addig se voltam soha egy percig sem magányos, semmi jóból nem maradtam ki, csak kicsit bajosabb volt hazamenni, de napközben ugyan úgy egy helyen voltunk, jöttek hozzánk is este pl. filmet nézni, stb.
2011. júl. 28. 10:49
 12/14 flora08 ***** válasza:
100%
Ez teljes mértékben rajtad múlik, nem azon, hogy kolis vagy-e, vagy albiban laksz. Tény, hogy sokkal nagyobb élet van egy koliban, de kocsmázni, bulizni, csoporttársakkal talizni bármikor elmehetsz:) Lehet rinyálásnak hangzik, de én nem tudnék koliban lakni. Szeretem az albit, egyáltalán nem vagyok magányos:)
2011. júl. 28. 13:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A világ legjobb dolga albérletben lakni... Senki nem idegesít, nem jár a nyakadra, ha nem akarod, mint a koliban. Nem zajong senki, nem lesz átjáróház a szobád, de akit akarsz, azt felhívhatod magadhoz, lehet együtt tanulni, tarthatsz filmnézős estét, én sokkal inkább vagyok albérletes, mint kolis. Van így is egy halom barátom, nem attól függ ez, hogy hol laksz.
2011. júl. 28. 13:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ezeket a biztató válaszokat! :))) Nagyon rendesek vagytok!!!!
2011. júl. 28. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!