Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen ugródeszkát válasszak...

Milyen ugródeszkát válasszak kommédiához? Média moderátor vagy intézményi kommunikátor?

Figyelt kérdés

Ezt írják a média moderátorról, ami nekem eléggé gyanús:

Ha érdekel a média világa, akkor ezt a képzést Neked találták ki!

A munkaterület rövid leírása:

Szerkesztőként, riporterként, műsorvezetőként vesz részt az elektronikus média

különböző műfajait képviselő produkciókban. Szervezőként, szerkesztőként

közreműködik kulturális szervezeteknél, művelődési házakban, TV- és

rádióstúdiókban, szabadtéri rendezvényeken. Irányítja a műsorok lebonyolítását,

összeköti az egyes műsorszámokat. Elkészíti a közönségnek szánt műsorok

koncepcióját, forgatókönyvét, tematikusan felépíti a programot, kiválasztja és

felkészíti a közreműködőket, illetve összeköti a műsorszámokat saját (előre megírt

vagy rögtönzött) szöveggel.

Nekem nagyon gyanús h MŰSORVEZETŐ???!!! lehetnék ezzel...

Kevés pontom van a kommunikáció és médiatudomány alapszakra, így szeretnék vmit ugródeszkának, de nem tudom hogy milyen képzést válasszak.

esetleg még intézményi kommunikátor

2011. júl. 27. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden, aminek köze van a médiához és kommunikációhoz, az bullshit.
2011. júl. 28. 00:37
 2/4 anonim ***** válasza:
szia,engem is ez a szak érdekel,jutottál valamire azóta vele?
2012. jan. 10. 14:25
 3/4 A kérdező kommentje:
szia, belevágtam. többet vártam.. műsorvezető nem lehetsz, csak 10év múlva kb. ez a képzés olyanoknak való inkább, akik törtetőek, nem sajnálják az idejüket az információgyűjtésre, és kitartóak, jó a fogalmazókészségük. most már tudatosult bennem az, hogy a híreket nem csak felolvasni, és előadni kell, hanem neked kell megírnod őket, és nem mindegy, hogy hogyan, milyen formában, milyen szövegkörnyezetben, mert minden szónak ereje van. ha van hozzá érzéked, akkor tudsz a képzéssel kezdeni vmit. nyáron kell elvileg gyakorlatozni valahol, akkor majd kiderül, hogy mennyire vagy hivatott a szakmához.
2012. jan. 16. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
köszi az infót! :) nekem is kevés a pontom a fősulis alapszakra,ezért gondoltam erre. Te melyik intézménybe jársz?
2012. jan. 18. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!