Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BGF-KKK-ra nyertem felvételt....

BGF-KKK-ra nyertem felvételt. Milyen kollégiumok közül választhatok?

Figyelt kérdés

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy milyen kollégiumok közül választhatok. És jellemeznétek az adott kolit, pl. színvonal szerint, mennyibe kerül és, hogy milyen a környék.

Ha valakinek van tapasztalata ilyen téren, legyen szíves segíteni! Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 24. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Jelentkeztél valahova és csak most kezded el nézni, hogy hol fogsz lakni... ? Hát gratulálok.

16. kerben leszel, 2 ágyas szobák, van minden ami kell amúgy...

2011. júl. 24. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még időben van, épp, hogy csak megtudta, hogy felvették!

A Külkeresek két koliban laknak, a Mátyásföldi ill. a Bagolyvári koliban. Én a Mátyásföldiben lakom, arról tudok véleményt mondani. Két ágyas szobák vannak, ezen kívül a szobában van még íróasztal, beépített szekrény, és egy mosdókagyló. Nem túl nagy a szoba, de a célnak tökéletesen megfelel. A folyosón van közös konyha, fürdő. A környék arrafelé szerintem szép, külvárosban van a suli, és a koli is tőle öt percre, kertes házak vannak főképp.

A Bagolyvárban három ágyas szobák vannak, a fürdő, konyha ott is közös, én még rosszat arról sem hallottam.

Ha valami érdekel még, kérdezz bátran, segítek szívesen.

2011. júl. 24. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja,a Bagolyvár kb. fél óra a sulitól, 9 ezer forint azt hiszem, a Külker koli öt percre, és 12000 Ft.
2011. júl. 24. 20:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy ide fel fognak venni, szóval azért nem is foglalkoztam idáig vele...

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek vele.

Még arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek milyen esélyem van a bejutásra? Nem is tudom, hogy főiskolai kollégiumnál mi a döntő a felvételi eljárásban. Viszont 250 km-re lakom, van papírom, hogy hátrányos helyzetű vagyok és a pontszámom is 400 körül van. Szerintetek kapok kollégiumot vagy ideje albérletet keresnem?

2011. júl. 25. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Nincs mit. :)

A tanulmányi eredményt, és a szociális helyzetet veszik figyelembe, ez alapján felállítanak egy rangsort, és akik az elején vannak bekerülnek, plusz van lehetőség fellebbezésre is.. Ha google-ba beírod azt, h "bgf hallgatói térítések és juttatások szabályzata 2010", akkor az első találat elvileg egy DOC fájl lesz, annak asszem a 7/d mellékletében, de tuti hogy valahol a végén egy mellékletben megtalálod, hogy mire mennyi pontot kaphatsz. Egyébként a BGF-eseket nem csak a külker koliban szokták elhelyezni, a PSZF-esek kolijában, a Bagolyvári koleszban is van kb. 70-80 hely, én úgy tudom.

2011. júl. 25. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, az előző meg a mostani válaszom között van egy kis átfedés, de ezt már egyszer tegnap valakinek leírtam, és csak bemásoltam azt :D
2011. júl. 25. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettél vele.
2011. júl. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!