Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SZTE-TTIK, avagy melyik...

SZTE-TTIK, avagy melyik kollégiumot válasszam? Öthalmi vagy Herman?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 19:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
magamat megcáfolva, visszagondolva fogalmam sincs, hogy kajáltunk hárman egyszerre annál a konyhaasztalnál, de az is megoldható :)
2011. júl. 27. 20:04
 12/22 A kérdező kommentje:
Én egyértelműen az Öthalmit választom. Jobb mindenképpen mint a másik 4kolesz és csak a távolság szól ellene eddig ami meg nem érdekel. Úgy láttam lehet választani am hogy az új épületbe vagy a régibe akarok kerülni de lehet az csak felsőbb éveseknek lehet. Nem tudom, mert még nem lehet koleszt megpályáázni a modulon. Ráadásul nekem szociális helyzetre vonatkozoó űrlapot is ki kell tölteni amit még szintén nem lehet . Úgyhogy most várok mikor lehet végre elkezdeni
2011. júl. 28. 12:36
 13/22 anonim válasza:

Sziasztok! Én is gólya vagyok, csak én GTK-s. És én is az Öthalmit szeretném választani. Sokkal otthonosabbnak tűnik mint a többi kolesz. Csak a távolság szól ellene, de gondolom azt azért meg lehet szokni.:)

Én még mindig várom a "csomagot" hogy megérkezzen...:(

Van aki megkapta már?

2011. júl. 29. 12:29
 14/22 A kérdező kommentje:
Már a legtöbben így énis megkaptuk a csomagot. Am mint kiderült az Öthalmi Kollégiumot (új épületet) az elsőévesek nem pályázhatják meg. Így a Diáklakásokat pályáztam meg. :) Jóleszazis
2011. júl. 29. 23:06
 15/22 anonim ***** válasza:
A többi koleszhoz képest a régi épület is a mennyország, ha a távolságot, meg a tömegközlekedést nem nézzük. Az újba elsősként is be lehet kerülni - elég sokan kerülnek be, talán 40 hely van fenntartva, + ami marad, általában fellebbezéssel lehet bejutni gólyáknak.
2011. júl. 30. 02:19
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi, mert am én megjelöltem, de a modulon azt írták ki hogy nekem ezt nem lehet jelölni és ezért nem küldte el az adatlapot
2011. júl. 30. 13:31
 17/22 anonim válasza:
Én az Öthalmiba adtam be a jelentkezésem. A régibe jelentkeztem a várólistásnak pedig az újat választottam. Talán a 2 rész közül valamelyikbe bekerülök. Szorítsatok! :D
2011. aug. 2. 16:08
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát, tavaly nekem is ez volt a dilemmán: csili-vili 5halmi kinn a világ végén vagy herman 2percre a biosz épülettől?! utóbbi mellett döntöttem és nem bántam meg... mert sosem kell rohannom, hogy oda érjek az óráimra, este mehetek bulizni anélkül, hogy amiatt aggódjak, hogy a retekbe fogok hazasétálni olyan messzire, mert max. 30perc alatt(részegen, lassan, fáradtan), de hazaérek. Nem nagy szám a koli, de a társaság jó, sok-sok bioszos és mindig van, aki segít :) nemcsak az számít, hogy hűűű, milyen frankó szoba, nem árt gyakorlatiasnak lenni. voltam kinn ismerőseimnél 5halmon, vagy 1órámba tellett kijutni...no komment, bár a lényeg, hogy te hogy fogod érezni magad, és remélem nem bánod meg a döntésed.

(SZTE biosz)

2011. aug. 4. 11:16
 19/22 A kérdező kommentje:
Mindenki saját érvei alapján dönt valamelyik kolesz mellett. Az tény hogy a Hermanba már túljelentkezés van, így a bekerülési esély nem sok. Buli Öthalmon is van, vagy csak simán bemegyek a városba, és nem megyek vissza mert ott maradok albérletes társaimnál ahogy ezt megbeszéltük már így nincs gond a "visszaúttal részegen dologgal".Bár hétköznap kétlem hogy tanulás mellett lesz időm minden nap bulizni menni. Hétvégén meg úgyis hazajövök legtöbbször tehát ez nem ok. Nekem nem gond ez a távolság dolog, én eddig is így utaztam 4 évig, megszoktam már.
2011. aug. 5. 07:31
 20/22 anonim válasza:
Na nem vettek fel... Nem tudom így mi lesz... Az albérlet egyedül drága, ismerni meg nem ismerek senkit akivel együtt fizetnénk...
2011. aug. 15. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!