Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha valaki hátrányos helyzetű,...

Ha valaki hátrányos helyzetű, akkor mindenképpen kap szociális ösztöndíjat?

Figyelt kérdés

Ősztől kezdem az egyetemet és hátrányos helyzetű vagyok. Szerintetek kapok szociális ösztöndíjat, vagy ha úgy dönt az iskola hogy nem vagyok "eléggé" rászoruló, akkor nem?

Csak 1 tesóm van aki tanul, de elég kevés az egy főre jutó jövedelmünk.

2011. júl. 24. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja, jegyzetekről annyit, hogy nem tudom, az a válaszoló milyen szakos lesz, aki említette, hogy már sokat gyűjtöttek ezekre, de nálunk pl. senki nem vesz soha semmit, mert könyvtárban minden megvan, sokszor még fénymásolni sem kell, lehet abból is tanulni, vagy tényleg az, hogy fénymásolni amit meg kell tanulni, illetve sokszor neten is fent vannak a dolgok, akár pdf-ben, akár szkennelve. Persze ez nem mindenhol van így, van, ahol tényleg érdemes pár könyvet megvenni, mert az egész képzés alatt szükségesek, de nem minden esetben ez éri meg.
2011. júl. 26. 12:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Amit lehet úgy is kiveszek könyvtárból. Amit nem azt meg felsőbb évesektől próbálom megvenni.
2011. júl. 26. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!