Van itt olyan, akinek idén nem sikerült bejutni az egyetemre?
Ha igen, mihez kezdesz? Vagy esetleg olyan, akinek tavaly nem sikerült, mit csinált ezalatt az elmúlt egy év alatt?
Én sajnos igy jártam, túl nagy fába vágtam a fejszém... igaz, csak egy picin múlott, de jövőre ujra megprobálom :)
most azt hiszem marad az egy év meló :) speciel én egyáltalán nem félek ettől az egy év kieséstől, érzem, h visszatudnék ülni ujra majd a sulipadba :) ugyhogy egész optimistán vágok bele az elkövetkezendő időszakba :D
Engem nem vettek fel tavaly, maradtam a középsulimban az egyetem kihelyezett, szakirányos felsőfokú szakképzésén, így nem fogynak a támogatott féléveim, és pluszpontot is kapok érte.
Idén sem vettek fel, mondjuk most nem is volt több pontom. Idén újraérettségizem, meg ugye megkapom a pluszpontokat, mert a helyzet az, hogy engem csak 1 szak érdekel. Ha meg nem sikerül az állami, marad a ktg. térítés.
én okj-s képzésre jártam, és készültem az ismétlő érettségire két tárgyból is. nyelvvizsgát nem csináltam, mert abból megvolt a maximális pont. és idén fel is vettek :)
jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dologhoz :)
Én a helyedben elmennék egy OKJ-ra(az első úgyis inygenes!)
Én is ezt teszem, 1 évesre elmegyek, de sajna err enem jár pluszpont, csak ha 2 éves lenne.
Én is gondoltam arra h dolgozok, de inkább tanulok, legalább egy szakmám, és ősszel újra lerakok egy tárgyat h javítsak, és így 17 ezer helyett 0 ftért.
A tendencia sajnos azt mutatja h nőnek a pontok évről-évről:( ha most nem volt meg a pontom, jövőre sme lesz, úgyhogy én ezért döntöttem a javító érettségi mellett és az OKJ h ingyenes így, és legalább csinálok vmit 1 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!