Így meg tudnék élni szerintetek? (gyógytornász szakmáról lenne szó)
Gyógytornász szeretnék lenni, de emellett rekreációszervezést, Dévény-tanfolyamot és masszőrtanfolyamot is végeznék, hogy több lábon álljak, meg ugye ezek kapcsolódnak is a szakmához.
Emellett még spanyol, angol és német középfokú nyelvvizsgám is van, amikből talán később felsőfokot is megpróbálok szerezni.
Szerintetek jól meg tudnék így élni a későbbiekben?
Csak azért kérdezem, mert ugye nagyon telített a szakma, de ezzel szeretnék foglalkozni.
Sokan azt mondják, inkább orvosnak menjek, mert jó vagyok kémiából és bioszból, de az rengeteg felelősséggel jár, sok a túlóra (ebből kifolyólag esetleg tönkremehet a házasság), stb.
Köszi a segítséget!
Szerintem meg. Pláne ha nyelveket is tudsz! Azzal még külföldre is mehetnél,ha esetleg itt Mo-n nem jönne össze.
Gyere a Semmelweisre,énis oda járok! :) Feltéve ha pesti vagy...:)
Dietetikus,ha minden jól megy :)
Amúgy egy ideig anno énis vaciláltam a rekreációszervezésen,hogy az legyen-e vagy emez. De mivel nem vagyok egy sportlady,meg a kaják jobban is érdekelnek,így döntöttem a diet.mellett. :D
Te jövőre érettségizel? Nagyon jó suli amúgy,jó fej tanárokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!