Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségire felkészítő könyvek...

Érettségire felkészítő könyveket keresek, mely könyvek lennének erre alkalmasak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Emelt szintű biológiára, Közép szintű fizikára és kémiára.

Olyan könyveket keresek, amelyekkel mint szóban és írásban is helyt tudok majd állni.

Még keresek egy középfokú nyelvvizsgára felkészítő könyvet is.

Azt is meg akarom kérdezni, hogy melyik könnyebb- a fizika vagy a kémia?

2011. júl. 23. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia :) Biológiára Havas Thyra Biológia című kötetét ajánlom (elméleti áttekintés, témavázlatok ,felelettervek), nagyon jó összefoglaló és ismétlő. Emellé még a 3 biológia feladatgyűjtemény, az a fehér, sajnos a nevét nem tudom, de van, ami kifejezetten írásbelire, meg szóbelire készít fel a szerző(k) Sebőkné Orosz Katalin, Szerényi Gábor.

Fizikához és kémiához a Mozaik féle könyveket ajánlom, bár utóbbihoz a Villányi könyvek is nagyon jók (Kémia a kétszintű érettségire, Ötösöm lesz kémiából <--- ez kifejezetten számolásokat vesz át, de nagyon jól!)

2011. júl. 23. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
ja bocsi, azt kihagytam, hogy a kémiával mindenképp jobban jársz, szerintem könnyebb is, nyelvvizsgára meg vannak felkészítő könyvek külön TELC és ECL, mindkettőt láttam egy vidéki Alexandra üzletben.
2011. júl. 23. 16:42
 3/3 A kérdező kommentje:
HUUHA, nagyon köszönöm. Az interneten akarom megrendelni őket.
2011. júl. 23. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!