Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elértem a ponthatárt, de nem...

Elértem a ponthatárt, de nem küldtek semmiféle emailt sem smst. Hogyan ellenörizhetem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Kivárod szépen míg holnap délelőttig megkapod. Ennyi.
2011. júl. 21. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
ha megvan a pontszám, akkor felvettek. Mit kell ezt még csűrni-csavarni?
2011. júl. 21. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
én se kaptam méég :)
2011. júl. 21. 22:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Jól van köszi és bocs csak egy marha vagyok és aggódok itten. :)
2011. júl. 21. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát miért szerinted mi nem aggódunk? De mi mást tudsz csinálni, mint ülni, és várni?... Én is épp ezt teszem.
2011. júl. 21. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Első voltam amúgy.
2011. júl. 21. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:

nyugodj meg :)

gondolj bele, több ezer diáknak küldik ki az értesítést, biztosan túlterhelt a rendszer, illetve mindjárt éjfél van :)

2011. júl. 21. 22:36
 8/8 ava87 ***** válasza:
Ha elérted a ponthatárt, akkor felvettek. Az sms sem hivatalos értesítés amúgy. És rengeteg embernek kell kiküldeni, tavaly előtt, és tavaly is csak órákkal később kaptam meg. Két éve asszem valamikor éjfél körül jött az sms, persze az eredményt már előtte is tudtam.
2011. júl. 21. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!