Van valakinek egy 9. -ikes pótvizsga feladatlapja? Eltudná az illető küldeni emnailben? Nagy segítség lenne!
Figyelt kérdés
Pótvizsgázom idén aug.24.-én, sok segítséget jelentene ha valaki elküldeni a lapot, az alapján könnyebben elképzelném milyen nehézségű feladatok lesznek. Valaki tudna segíteni? Esetleg elküldeni emailben? Vagy egy oldalt ajánlani, hogy az alapján is tudjak készülni? Segítsetek kérlek..2011. júl. 21. 19:51
1/2 A kérdező kommentje:
Nekem az is jólenne ha leírná valaki, hogy hány %-tól mentem át pl..
2011. júl. 21. 19:54
2/2 anonim válasza:
Azért talán tisztázhatnád, hogy angol vagy matek, mert nem mindegy.
Témában hálisten nem voltam otthon, de akinek szüksége volt ilyesmire, a tanárnál vagy a titkárságon érdeklődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!