Mire számíthatok szeptembertől?
Mi matekból, kémiából, töriből viszonylag hamar befejeztük a 12-es anyagot, és ismételtünk, készültünk az érettségire. Magyarból a tanár balf@sz volt, vagy 8 tételt szóbeli előtt, konzultáción adott le, én egy ilyet húztam, de hibátlanra sikerült :)
Angolból emelteztem októberben, a középszintűmet 11-ik év végén csináltam.
Szalagtűző: Aug. 20 körül kezdtük a tánc gyakorlását, november 13-án volt a szalagtűző. Mi délutánonként, esténként és a végefelé már tesiórán is próbáltunk. Megérte!!!
Nálunk nem volt ilyen nagy pályaválasztási cucc, már rég beadtuk a jelentkezést, érettségi előtt voltunk kb 3 héttel, amikor jött egy nő a Debreceni Egyetem TTK-járól beszélt (szerencsére pont ide adtam be) arról beszélt.
Zsúfolt lesz, de ha be tudod osztani az időd, akkor nem lesz baj, és tapasztalatból tanácsolom: NE IDEGESKEDJ AZ ÉRETTSÉGI MIATT! SIKERÜLNI FOG, EZ BIZTOS! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!