Jogászok, joghallgatók! Tényleg a jogászi szakma csúcsának számít bekerülni az ügyészséghez?
Figyelt kérdés
Olvasgattam fórumokon, hogy sok jogásznak "álma" ügyészséghez bekerülni (megyei, kerületi ügyészség). Tényleg sok hallgató, végzett jogász vágyik ilyen helyre?
(egyébként tudom h van aki szerint az alkotmánybíráskodás számít a csúcsnak :))
2011. júl. 19. 17:06
1/9 A kérdező kommentje:
egyébként végzett jogász vagyok, és jelenleg zajlik nálam az álláskeresés, és mindenképp olyan helyre szeretnék menni ahol szakmailag könnyebb az előrejutás, két helyre vagyok beajánlva, ezért is érdekel milyen az ügyészség :)
2011. júl. 19. 17:10
2/9 anonim válasza:
Véleményem szerint igen, én is ügyészségen szeretnék dolgozni. Jövőre végzek. Talán szerencsém lesz, mert a keresztanyám az egyik budapesti kerületben vezető ügyész.
Nagybátyám pedig ügyvéd, de inkább az ügyészségre mennék.
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) sok sikert neked, biztos szerencséd lesz :)
2011. júl. 19. 17:56
4/9 anonim válasza:
Köszi! neked is, remélem találsz valami jó helyet!
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem vagy végzett jogász.
jogász
6/9 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok. legyen igazad.
2011. júl. 19. 19:52
7/9 anonim válasza:
Min. cum nem árt, de inkább summa. Bekerülni nehéz, sokan jelentkeznek.
8/9 anonim válasza:
A jogász akadémikusi lét a jogász szakma csúcsa.
9/9 anonim válasza:
Szerintem erről lehetne vitázni órákig. De szerintem sem vagy végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!