Nemzetközi gazdálkodásról vélemény?
Szia! Szeptemberben én is ezen a szakon kezdek:) Sokat még én se tudok, de én már nézegettem fősulis jegyzeteket, de mivel én már tanultam ezeket a közgazdasági alaptantárgyakat nekem nem tűnt túl nehéznek. Lesznek olyan tantárgyak, amihez fenék kell és meg kell tanulni, még a matekot ott érteni kell és óráról órára átnézni az anyagot. Szerintem a középsulis mateknak itt nem sok köze lesz a tanultakhoz, inkább a deriválással és az integrálással kezdj el barátkozni:) valamint a statisztika és a valószínűségszámítás lesz az ami húzós:)
Szerintem annyira nem nehéz szak, ha érted és szereted könnyen el lehet végezni, bár nekem szerintem a két nyelvvizsgával lesz a gondom, mert én még második nyelvet nem tanultam, csak angolt:S Ezen a szakon a nyelvtanulás is fontos!
Amúgy melyik suliba mész?:)
Én is várom nemzetközis tapasztalatát, véleményét:)
11.17 melyik suliban kezdesz?
Én a BGF-en szeretnék, 2 nap és kiderül :)
Szia!
Én is BGF, de én angol nyelven:)
Hűha, széép ;) Ha nekem annyi pénzem lenne...
Sok szerencsét ;)) 27h van hátra, ebből 12-t dolgozom, 8-10-et meg tuti alszok, úgyhogy már nincs sok ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!