Most mit csináljak? (kicsit ostoba kérdésre készüljetek)
Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet hogy nem igazán használtam a diákigazolványomat,és nem ragasztattam rá érvényességi matricákat 2005 óta.Mikor megkérdeztem a tanárt,(amit alig mertem,mert tényleg szégyellem magam miatta,hogy a saját dolgaimra is képtelen vagyok odafigyelni)azt mondta hogy már nem kellenek rá matricák.Viszont a moziba mindig odaadtam,mostanában is,és lehúzták rajta a kódot,tehát érvényesnek kellene lennie.Most akkor mit kéne tennem,vagy egyáltalán feleslegesen strapálom magam,mert tényleg a kód alapján nézik az érvényességi idejét?Bocsi hogy hosszú lett,de előre is hálás vagyok ha valaki segítséggel szolgál!2011. júl. 15. 20:37
1/7 anonim válasza:
Ha 18 év alatti vagy, akkor tanköteles vagy, így nem kell rá matricát rakni, érvényes nélküle is.
2/7 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok,akkor jó,megnyugtattál,köszi:)
2011. júl. 15. 20:47
3/7 anonim válasza:
Nekem nem érvényes a diákom és lehúzgálják a moziba. hogy minek azt nem tudom,de még nem buktam le
4/7 A kérdező kommentje:
:D
2011. júl. 15. 20:53
5/7 anonim válasza:
Már nem kell rá matrica, anélkül is érvényes, kb 2005 óta egyáltalán nem ragasztgatnak.
6/7 anonim válasza:
Hát ez érdekes, mert nekem minden évben ragasztottak rá. 2005 óta folyamatosan.
7/7 anonim válasza:
jahh. még nem kell rá. 18 éves korodtól viszont igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!