Miért van olyan sok szünet az óvódákban meg az iskolákban? Az óvódában miért van nyári szünet?
A nyári szünetnek szerintem semmi köze a tisztasági festéshez, vagy a pedagógusok idegi megterhelésének kipihenéséhez, valószínűleg egyszerűen csak a nyári forróság miatt alakult ki ez a "szokás" + a gyerekeket nem lehet egész évben iskolába járatni, mert valószínűleg ők lennének idegroncsok.
A tisztasági festésről annyit, hogy én még nem jártam olyan iskolába (ált/közép/egyetem) ahol nyáron tisztasági festést csináltak volna a szünetekben...
Nem akarok megsérteni egyetlen pedagógust sem, főleg mert a fél baráti köröm belőlük áll, de ezen az idegkimerültség, meg készülni kell a tanévre dumán szerintem ők maguk is kifeküdnének a röhögéstől (vannak ui olyan emberek, akik az év minden napján dolgoznak, ráadásul egész nap, idegilek megterhelő munkát, nincs nyári szünetük, mégsem idegroncsok...)
hát szerintem ne legyen az iskolákban év közben több hosszabb szünet és kevesebb nyári mert a kedves tanároktól lehet idegbajt kapni...nyávognak annak h napi 8 órát kell ott lenniük és milyen megterhelő meg idegesítő munka ez kevés fizetésért meg jajj még otthon is felkell készülni szegények...-_-" legszivesebben az összeset kitenném az út mellé egész évre dolgozni!javítson utakat ha rí a tanári állásának.. és az utolsó kérdésére pedig a válasz hogy pl aki három műszakba nyomja egész évben össz. 30 nap szabadsággal pl. egy gyárban annak legyen a pofája befogva mert kirugják? a tanár meg ott ríbakolhat a diákoknak h jajj gondoljunk bele a helyzetébe....lehet erre majd szövegelni nyugodtan de ez akk is ígyvan sajnsos...el vannak nagyon kényelmesedve a tisztelt tanárnénik és nem tudják már nagyon hogy hol a helyük! tisztelet a kivételnek
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!