Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha szeretnék újra érettségizni...

Ha szeretnék újra érettségizni (ugyanott ahol először, és ahova most is járok) mennyit kellene fizetnem?

Figyelt kérdés

Illetve ha az új rosszabbul sikerül, mint az első akkor mi van, mi lesz a biziben?

És hol kell jelentkeznem rá?

2011. júl. 13. 16:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és mi lenne a szóbeli tételsor (a nyári vagy új)?
2011. júl. 13. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ebből mindent megtudhatsz, ha még lesz ezután kérdésed, szívesen válaszolok.

[link]

Egyébként tanúsítványt fogsz kapni, ez egy papírlap, te rendelkezel felőle, a bizonyítványodhoz nem nyúlnak már.

2011. júl. 13. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem volt teljesen egyértelmű, amit mondtál. Milyen érettségit tettél le?

Most is oda jársz. Tehát még tanulói jogviszonyod van az iskolával? Kék fedeles bizonyítványod van már?

Először ezt tisztázzuk.

2011. júl. 13. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha van tanulói jogviszonyod, akkor ingyenes, legalábbis én jártam ott ahol érettségiztem egy 5.évet is, és semmit nem kellett fizetnem, pedig 2 tantárgyból érettségiztem.

A biziben az lesz, amit elsőnek kaptál jegyet. Az új eredményről Érettségi Tanúsítványt kapsz, ez egy papír, olyan mint az érettségi biziben az a papír ráragasztva a fedélre, annyi hogy ezen csak 1tantárgy van feltüntetve, annyi tanúsítványt kapsz, ahány tantárgyból mentél újra. Amúgy te rendelkezel felőle, ha jobb, akkor berakod az érettségi bizid hátuljába, ott van neki hely, ha rosszabb, akkor eldobhatod, vagy nem teszed bele a bizibe.

Jelentkezni általában abban a középsuliban jelentkezik mindenki, ahol érettségizett.

Amúgy ha már nem jársz oda, és fizetni is kell érte, azt hiszem 2-3000ft-ba kerül egy tantárgy. De úgy látom h ugyanoda jársz, szóval ingyenes lesz az neked.

2011. júl. 14. 08:30
 5/5 A kérdező kommentje:

2. és 3.: mindenből leérettségiztem amiből kötelező volt (magyar, matek, töri, angol, +közgáz - ez volt a választható -); igen van jogviszonyom (hatod éves vagyok ugyanott, ahol érettségiztem; és igen, kék fedeles bizim van.

Közgázból szereték újra érettségizni.

A linkedből az nem derült ki, hogy a szóbeli tételsor ugyanaz-e.

Köszönöm a válaszokat!!

2011. júl. 14. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!