Helyettesítéssel kapott érettségi vizsgaeredmény nem fogadható el. Felvi elutasította az eredményt, emiatt. Ez mi?
reklamálj!
amúgy mi az a helyettesíéssel kapott érettségi vizsgaeredmény?
akkor lehet újra, ügyvéd segít...
de tényleg nem tudom, mi az a helyettesítéssel kapott érettségi eredmény
lényegében ad opciót felülvizsgálatra a program is, talán nem kell ügyvédet bevonni :)
Mindenesetre kicsit ledöbbentem.. 400 pont körül számoltam aztán kiadta a 350et.. így meg várhatom, hogy felvesznek. Meg én sem értem mi ez a helyettesítéses dolog...
hátjó..
NYME-AK-ra turizmus vendéglátásra jelentkeztem. Kéttannyelvű idegenforgalomra jártam. Az érettségimből adódóan úgy gondoltam, hogy a németet (emelt 92%) valamint a vendéglátói alapismeretek (közép 91%) tantárgyam kétszeresét számítják +40 az emelt német miatt..
A vendéglátáshoz írták ez a helyettesítéssel kapott valamit, és helyette számolták a törimet, ami a kedves tanáromnak köszönhetően meglehetősen pocsék lett. Tényleg nem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!