Milyen ELTE TTK kémia szakon a kritériumdolgozat, nagyon nehéz?
Nézd az unokaöcsém most lesz másodikos ott, nekik is volt tavaly, ez kb egy írásbeli felvételi vagy inkább szintfelmérés ami körülbelül a matek és kémia emelt szintű érettségi szintjét üti meg.
Itt csücsül mellettem, azt mondja most nekem, hogy kémiából nézd át az OKTV-s kémiaverseny feladatait is négy öt évre visszamenőleg, mert nekik volt három "versenykérdés" is.
Nem tudom, hogy ezt láttad-e már, de kérte, hogy linkeljem be neked.
ha ez ad némi plusz löketet az önbizalmadnak akkor nálam már mindketten Nobel-díjasok vagytok, hogy egyáltalán leérettségiztetek kémiából.
Bevallom, hogy nálam, elektron, proton, neutron utána totál homály.XD
Sziasztok!
Pont a kémia miatt érdekelne, hogyan is zajlanak ezek a dolgozatok.
Van egy határ, amit el kell érni, vagy itt is vannak jegyek, ahol pl.: kettes esetén már jó vagy, csak épp nem ajánlatos intenzív órát felvenni, ha van normál is?
08-04 00:47-es:
Nem jegyet kapsz, hanem kétfokozatú értékelést (teljesítette/nem teljesítette). Tavaly a százalékos határ 70% volt.
1. félév elején ha átmész a teszten, akkor bekerül a teljesítette bejegyzés neptunba, a tárggyal nincs további teendőd. Ha nem sikerül a teszt, akkor a félév folyamán be kell járnod a felzárkóztató órákra. Ezután félév végén újabb teszt, ha ott átmész, akkor boldogság van, ha nem mész át, akkor következő félévben (tehát a másodikban) fel kell venned megint a kritériumtárgyat és be kell járnod az órákra. Második félév végén ismét teszt, ha átmész, akkor boldogság van, ha nem mész át, akkor gáz van, mert kirúgnak.
Tehát: az első 2 félév alatt mindenképp teljesíteni kell a kritériumtárgyakat, különben elbocsátanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!