Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akka lennék kíváncsi mikorra...

Akka lennék kíváncsi mikorra értékalik ki a 2011 es egyetemi felvételiket? Illetve milyen formában tályékoztatnak arról hogy fel vettek e az egyetemre?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
07:21-én este felrakják a ponthatárokat
2011. júl. 7. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Téged semmilyen formában nem fognak táLYékoztatni, ezt garantálom.
2011. júl. 7. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok, aztán 07.21 akart lenni, tehát júli 21
2011. júl. 7. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Gondolom BTK-magyar szakra felvételiztél...

Tehát a kérdés:

"Arra lennék kíváncsi, (hogy) mikorra értékelik ki a 2011-es felsőoktatási felvételiket? Milyen formában tájékoztatnak arról, hogy felvettek-e az egyetemre/főiskolára?"

Nem volt olyan nehéz.

Válasz: [link]

július 21-én, gondolom késő estére lesznek eredmények, ekkor leáll a felvi összes szervere a hatalmas terhelés miatt... Egyébként elvileg SMS-t is küldenek, hogyha megadtad a mobilszámod.

De Az egyetemtől ezután úgyis kapsz valami csomagot (gondolom)

Üdv: Egy szintén felvételiző diák

(Én is először csinálom, mégis mennyit meg lehet tudni 2 perc kereséssel :D)

2011. júl. 7. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól az intézménytől, ahova felvételt nyersz, kapni fogsz beiratkozási levelet minden fontos infóval. Amúgy július 21 után fel lesz töltve a Felvi rendszerébe is a saját profilodba, hogy a jelentkezési helyeiden mennyi volt a ponthatár, és hoval nyertél besorolást. Ha sehova, akkor valószínűleg csak az Oktatási Hivataltól fogsz kapni egy levelet.
2011. júl. 8. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!