Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen a kémia pótvizsga?

Milyen a kémia pótvizsga?

Figyelt kérdés
Sajnos ebből a tantárgyból évek óta gondjaim vannak, már általánosba 7-8. osztályba is éppen meglett a kettes, idén viszont 9-be nem sikerült. Nem vagyok hülye gyerek,mert minden másból 4-5 az átlagom még matekból is megvan az erős hármas,csak ez a nyamvadt kémia... Mire számíthatok? Nem szeretném ezzel az egy nyomorult tantárggyal elbaszni az életemet..
2011. júl. 7. 03:09
 1/4 anonim ***** válasza:

ez tanárfüggő

de valszeg olyan dolgokat fog kérdezni, amit ebben az évben tanultatok

úh ha jól átnézed az idei anyagot, meg a tanulható dolgokat megtanulgatod, akkor nem esik bántódásod :)

bár nekem fura, h 4-5-ös vagy a tárgyakból, és engedték a tanárnak, h megbuktasson...

2011. júl. 7. 07:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Ez nekem is fura,viszont a kémia tanár személyes okok miatt pikkel rám. Ez ellen semmit nem tehettem egész évben, meg is lett az eredménye. Elvileg nem ugyanaz a tanár lesz a pótvizsgán aki tanít,szóval ebben bizakodok most.
2011. júl. 7. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ha pikkel rád, biztos van rá oka... Egyébként bemész a suliba, és megkérdezed, osztályfőnökkel is beszélhetsz, biztos segít.

De arra megkérhetlek, hogy ne a kémiát szidd, ha te nem érted. Ha nem lenne ez a "nyamvadt" kémia, akkor nem kéne pótvizsgáznod, hanem a mamutot kellene vadásznod, vagyis még azt sem, kémia nélkül nem lenne semmi :D

2011. júl. 7. 18:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Természetesen nem a kémiával van bajom,hanem azzal,hogy nem értem. :) Persze,igazad van,hogy ez az alap tudáshoz kötelező, én nem zárkózom el ettől,mert szeretnék minél tájékozottabb lenni, csak eddig a tanárok akik tanították nekem, nem volt elég érthető, viszont gyanús,hogy nem bennük hanem bennem van a hiba. Arra,hogy pikkel rám, van oka, viszont nem részletezném,mer a szimpátia kölcsönös,és az nem az én hibámból adódott. Köszi a segítséget, tanulok a nyáron, kerestem külön tanárt, úgyhogy bízok benne hogy sikerülni fog! :)
2011. júl. 7. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!