Miért nem értitek meg, hogy mindenkinek feldolgozás alatt vannak az adatai most jelentkezésnél?
Amiért ti befizetettek 9e-t egy nonprofit szervezetnek, az nem jelenti azt, hogy ti fizető "vendégek" vagytok.
A határidőt a tv. szabályozza (vagyis az OGY.), nem a felvi.
Az educatio egy határidővel rendelkezik, az a ponthatárok kihirdetése. Az, hogy neked kiírják a pontjaidat, a dokumentumok feldolgozottságát, az egy "fícsör" jsz. nem kötelezi őt erre.
Az ügyfélszolgálatosokról úgy hallom, hogy az e-mailekre nem válaszolnak, telefonon is lusták válsazolni. Én szívesen segítenék nekik pl azzal, hogy amikor a második nyelvvizsgámat feltöltöttem, beírtam volna ugyanazokat az adatokat, amiket az első nyelvvizsgánál febr. 15-éig be kellett írni. Az év végi és érettségi jegyeket/százalékokat is kitölthetnék a jelentkezők, ahogy azt februárban a 11. osztályra vonatkozóan ki kellett tölteni. Ekkor már csak ellenőrizni kellene, ez is gyorsítaná a folyamatot.
A második nyelvvizsgámat érettségivel szereztem, nyelvvizsga-dokumentumként töltöttem fel, erre átrakták érettségi bizonyítvány kategóriába. Csak remélhetem, hogy elfogadják, persze semmi kommentet nem írtak hozzá, hogy miért rakták át.
nekem minden fel van dolgozva. csak a pontszámom nincs fent.
amúgy átugrani ezeket a kérdéseket nem tudod...?
én sem idegeskedtem volna, ha nem írják ki, hogy 2-3 mukanap a feldolgozási idő. Én 3 hetet vártam, időben feltöltöttem. Szerintem érthető volt az idegeskedésem, a jövőm múlik ezen.
Világos, hogy rengeteg a dokumentum. De akkor ne írják ki, hogy 2 nap és kész...
dehogynem volt írva.. különben honnan szedtük volna?
Amikor feltöltötted, ott volt/van melette a jelmagyarázat. Mi az, hogy továbbítva, feldolgozás alatt, feldolgozva. ki van fejtve bővebben. És oda volt kiírva a 2-3 munkanap.
Nem a kisujjamból szoptam ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!