Leérettségiztem, elballagtam, meddig érvényes a diákigazolványom?
Namost, mivel mi 18 éves korunkig vagyunk tankötelesek, ezért nem kaptunk matricát a sulitól augusztusban, mert még nem voltunk 18 évesek, így csak a diákigazolvány van rajta, matrica erre az évre nincs. Érvényes-e így nyáron a diákom, ha áprilisban töltöttem a 18-at, elballagtam gimiből, és le is érettségiztem, magyarul már nem fogok oda járni? Egyetemre felvételizek, valószínűleg felvesznek, diákigazolványt igényeltem, az mikorra jön meg (amint jön az értesítő, hogy felvettek, befizetem).
Kicsit hülyén fogalmaztam, azért remélem érthető... :)
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Bementem, elmondtam a kínom, kisebb pampogás után mondtam, hogy azért ez velünk kicseszés, mert aki már volt 18 szeptemberben meg kapott, hiába ugyanakkor ballagott, mint mi. Végülis kaptam rá egy matricát :D
És ott is ezzel jöttek, hogy dehát tanköteles voltál ebben az évben, de iskolalátogatásit meg már nem adnak xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!