Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki biztosra...

Van itt olyan, aki biztosra veszi, hogy nem lesz meg az elegendő kreditpontja, hogy beírja a következő évet, évet veszt?

Figyelt kérdés
Hogy adagolod majd be a szüleidnek? Mert az enyémek szét fognak cincálni, tudom...
2011. júl. 4. 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Én először így jártam. Sehogy nem adagoltam, megmondtam, szétcincáltak, aztán ennyi. Felnőtt ember vagyok, vállalom a tetteimért a felelősséget akkor is, ha nehéz. Neked is ezt ajánlom. A legtöbb szülő, meg az ember önbecsülése is egész másképp áll hozzá, ha egyenesen, bátran elmondja, mi a helyzet, nem sunnyog.
2011. júl. 4. 13:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Bátyámnál volt ez a helyzet. Harmadik évfolyamon csúszott megint egy olyan tárgyból, amivel egyértelművé vált, hogy a diplomája is csúszni fog minimum egy félévet. Itthon szépen közölte, a szülők kiakadtak, volt oltogatás is egy-két hétig, meg utána persze minden vizsgaidőszakban, ha egy percig nem látták véletlenül tanulni, de ennyi, túlélte és azóta a diplomája is megvan! :)

Egy szülőnek fáj azt hallani, hogy a gyereke nem tud tökéletesen teljesíteni, ez tény, viszont iszonyat gyakran fordul elő mostanában, hogy a diákok csúsznak és ha nem kerül emiatt valaki fizetősre, akkor nincs is nagy baj, inkább csak elvi dolgok... A legjobbat akarják neked, természetes hogy szétcincálnak emiatt, de légy bátor és mond ki, hogy ez van, vállald a tetteidért a felelősséget, ennyi! :)

2011. júl. 4. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!