Orvosira mennyi a jelentkezési KORHATÁR? S ugye csak nappalin végezhető?
80 fölött már annyira nem ajánlom az esetleges kézremegés, látásromlás miatt.
Hála a jó égnek levelezőn, estin még nem lehet senki orvos, bár ha átnézel a kicsit fentebb lévő ezotéria témakörben, biztosan ajánlanak neked távoktatásos varázsló, vagy kóklerképzést.
csak nappalin van képzés,korhatár nincs.
Ha régi érettségid van (nem emeltszintű) akkor le kell érettségizned azokból a tárgyakból amit kérnek.
Ezt olvasd el. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Kedves "06-30 13:45"-kor kommentező!
Köszönöm a figyelemfelhívó eszmefuttatást! ...Gondoltam a korbeli elérésre, s bár nem mondom, hogy emiatt egy cseppet sem aggódom, ám életemben először akarok úgy belevágni a felsőfokú tanulmányokba, hogy az ezzel járó társasági élet már teljesen figyelmen kívül marad. Épp azért, mert mostanra megváltozott a felfogásom és az életkörülményeim (na meg túl vagyok a "nekem szánt összes" főiskolai és egyetemi bulin), most csak a tanulás és a végeredmény lesz a cél - a körülöttem lévőktől teljesen függetlenül. Esetleg (a még mindig bombázó külsőm ellenére ;)) szívesen eljátszom majd a tyúkanyó szerepét. :) (Ezzel is segítve a bulizós "nem mindig készülőket". ;)) Szóval, remélem a legjobbakat...
Van családom, de a párom fia már 14 éves - túl sok babusgatásra már nem szorul -, saját gyermekem pedig még nincs. Szóval vagy most vágok bele a képzésbe, vagy már soha. S szeretném megragadni az utolsó utáni pillanatot. ...Még egyszer köszönöm, s a legjobbakat! - Niki
Kedves "06-30 15:08"!
Köszönöm(!), hasznos volt! Leginkább azért, mert megnyugvással tölt el, hogy más is jár hasonló cipőben, miközben most nagyon jól jön a pozitív példa!
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!