Honnan ered az "államvizsga PÖCS! "?
Jogos megjegyzés, ők bölcsészek, nem orvosok.
Fiktív szűrővizsgálatok hallucinálása, hmm. Komolyan ember, fordulj orvoshoz!
"Fiktív szűrővizsgálatok hallucinálása, hmm. Komolyan ember, fordulj orvoshoz!"
Jó megbeszélted magaddal, hogy mit csinál a pszichológus, és mit az orvos. Azután pedig mégis orvoshoz küldesz. Orvosi vizsgálatra is járok, egészséges vagyok. Édesanyám is jól van.
Szeretnél még valahova küldeni? Sajnos játszani már nem szoktam.
Én: "Amúgy járok pszichológia szűrővizsgálatra"
Te: "Ha valóban nem találtak problémát, az egészségügy sajnálatos állapotát mutatja..."
82%: "Nem akarok beleszólni a vitába, de a pszichológusnak nem sok köze van az egészségügyhöz. :P"
Te: "Jogos megjegyzés, ők bölcsészek, nem orvosok. Fiktív szűrővizsgálatok hallucinálása, hmm. Komolyan ember, fordulj orvoshoz!"
Te érted magadat?
A kedves kommentelő felhívta a figyelmet, hogy pszichológiai szűrővizsgálat - amire te állítólag szoktál járni - nem létezik.
Játszani pedig kellene. Valószínűleg az egészséges versengés hiánya okozta elfojtások is hozzájárultak nagymértékű szocializációs hiányosságaid kifejlődéséhez.
Örülök, hogy Édesanyádal minden rendben így elkísérhet a PSZICHIÁTRIÁRA. Ha arra célozgatnál, eszemben sincs anyázni, mostmár komolyan segíteni szeretnék neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!