Ki ismeri a Minerva Szakközépiskolát? Itt találtam ingyenes fotós okj-t, de nem vagyok benne biztos, hogy olyan oktatásban lenne részem, amire később építeni lehet!
Odajárok, persze nem erre a szakra :D
Nem ajánlom!!! Előfordulnak, hogy elmaradnak az órák, nem is heti 5 tanítási nap van, hanem annál kevesebb csak 4, és ez nem csak a mi szakunkra igaz. Gyakori hogy késnek a tanárok, valamelyik fél órát is. Többen félváról veszik az oktatást, bejön kiadja a feladatot aztán visszajön egy óra múlva megnézni hogy állunk.
Első félévben sem volt sok óránk, de másodikba csak 8db 80perces, meg még 2x80perc havi egyszer
szia!
én oda megyek és bár nem fűzök nagy reményt az oktatáshoz, ha szorgalmasan tanulok, valahogyan csak rám ragad majd néhány dolog(:
eldöntötted már, hogy jelentkezel-e?
Én is a Minervába jártam. Banki szakügyintézőire, idén végeztem. Nekem jó tapasztalataim vannak.. Én nem mondanám, hogy félvállról veszik a tanárok az oktatást, legalábbis a bankis képzésen elég kemény tanárok voltak..illetve volt kb 2 laza tanár, de ők nem főtantárgyat tanítottak, hanem vmi lényegtelent...
A nyelvtanítás az valóban nem túl erős, de a szakmai tárgyakat nagyon jól tanították...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!