Történelem major szakhoz minorként fellehet venni az angolt?
Figyelt kérdés
Valószínűleg szeptemberben kezdem el a történelem szakot, és arra szeretnék választ kapni, hogy 1 év után angolt felvehetek majd, úgy, hogy csak történelemből van emelt szintű érettségim, angolból viszont csak középszintű!
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 28. 18:09
1/3 anonim válasza:
Nem tudom máshol hogy van, de az ELTÉ-n az a feltétele az angol minor választásának, hogy az első két féléves alapozó tárgyakat felvedd és bizonyos szinten elvégezd. Tehát itt nem nézik az érettségit.
De amikor mesterszakra akarsz jelentkezni, akkorra már kell lennie felsőfokú nyelvvizsgádnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2011. jún. 28. 20:16
3/3 A kérdező kommentje:
Engem főleg a Nyíregyházi Főiskola és a Debreceni Egyetem érdekelne.
Van valakinek információja az itt folyó angol minorral kapcsolatban?
2011. jún. 28. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!