Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbuktam most mitcsináljak?...

Megbuktam most mitcsináljak? (lent)

Figyelt kérdés

6ből buktam meg szakmunkásképzőbe..

biosz,töri,mind2 magyar,föci,matek

Nemazért mert hülye vagyok hanem lusta voltam.. meg ilyenek..

Szerintetek áttudnék menni pótvizsgán?Általánosba 6-7. 4-5ös tanuló voltam.. Nehéz a pótvizsga mert még sose voltam meg mit kérdeznek amúgy?az egész éves anyagot?

2011. jún. 28. 12:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha odateszed magad, de most tényleg, akkor tutira sikerül! ;) Csak jól be kell osztani, hogy mikor mit tanulsz, hogy minden beleférjen...
2011. jún. 29. 20:07
 12/12 A kérdező kommentje:
kössz szépen mindenkinek! Elkezdek tanulni és átmegyek!! Márcsak azért is rájöttem h most ez a legfontosabb dolog az életembe nekem.. Mert kaptam volna új számítógépet,telót meg bármit ha nem bukok meg... meg rájöttek hogy drogozok meg ilyesmi és most megváltozok teljesen csak ez sikerüljön!
2011. jún. 29. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!