Szakdoga, de hogyan? Már csak 1hónapom van, hogy tudnám megcsinálni ennyi idő alatt?
No para én 2 hét alatt írtam meg a szakdogámat :O)
Szóval lényegében időmilliomos vagy..
Kezd el, aztán már jön magától.. a lényeg hogy ne plagizálj... könyvtár, témavázlat.. ne aggódj hamar túlleszel rajta :)
Hát, nem tudom. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ápr. 1. a beadási határidőm, és már tavaly júniusban elkezdtem. És most tartok ott, hogy még javítgatom a kinézetét, és csak 31-én fogom tudni beadni...
És nem valami extra témáról van szó, csak alapos vagyok.
1 hónap alatt szinte reménytelen normálisan megírni egy szakdolgozatot, főleg ha azt nézzük, hogy kell valamilyen saját kutatás is. Egyszerűen nem értem, hogy egyesek hogyan írják meg 1-2 hónap alatt úgy, hogy még el is fogadják.
A konzulenseddel felvetted a kapcsolatot? Nem reklamált még, hogy nem küldtél neki semmit?
Azt hiszem, nem sokat fogsz aludni a következő 1 hónapban. Kitartást kívánok.
Bennem most felmerült egy kérdés ami nem teljesen tiszta..
Gondolom a témavázlatot leadtad és ha kutatáson alapuló dolgozatot kérnek már abból is van vmennyi nem??
Mert ha még kutatás sincs akkor az elég necces 1 hónap alatt.
Én csak magát a szakdolgozatot írtam meg 2 hét alatt, a kérdőívezés már folyamatban volt.
Utána az egyetemen viszont nem kértek kutatást, ott csontra 2 hét alatt ment az egész..
Szóval nem lehetetlen..
Ja és 5-re értékelték a dolgozatomat, szóval....
(első voltam)
Saját kutatás részt szerintem mindenhol kérnek hozzá, nem lehet pusztán leíró jellegű! Ahhoz pedig a legegyszerűbb, ha kérdőívet használsz. Nem kaptál tájékoztatót?
Ha valami kérdésed lenne, írj nyugodtan privátot, megpróbálok segíteni. Én nyilván ma éjjel befejezem az enyémet. :):p
2. voltam.
Igen, nálunk is kötelező volt, hogy kutatási alapja legyen és ne csak leírás.
Ha írsz mailt én is szívesen segítek:
nina_23@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!