Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdoga, de hogyan? Már csak...

Szakdoga, de hogyan? Már csak 1hónapom van, hogy tudnám megcsinálni ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
van vmi hasznos tippetek?ki már irt szakdogát..már van némi anyagom,meg fejezetcimek..de nem kerek,nem teljes,nem elég..nem elég önálló,kicsit kezdek félni,hogy mi lesz!!!
2009. márc. 26. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:

No para én 2 hét alatt írtam meg a szakdogámat :O)

Szóval lényegében időmilliomos vagy..

Kezd el, aztán már jön magától.. a lényeg hogy ne plagizálj... könyvtár, témavázlat.. ne aggódj hamar túlleszel rajta :)

2009. márc. 26. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ápr. 1. a beadási határidőm, és már tavaly júniusban elkezdtem. És most tartok ott, hogy még javítgatom a kinézetét, és csak 31-én fogom tudni beadni...

És nem valami extra témáról van szó, csak alapos vagyok.

1 hónap alatt szinte reménytelen normálisan megírni egy szakdolgozatot, főleg ha azt nézzük, hogy kell valamilyen saját kutatás is. Egyszerűen nem értem, hogy egyesek hogyan írják meg 1-2 hónap alatt úgy, hogy még el is fogadják.

A konzulenseddel felvetted a kapcsolatot? Nem reklamált még, hogy nem küldtél neki semmit?

Azt hiszem, nem sokat fogsz aludni a következő 1 hónapban. Kitartást kívánok.

2009. márc. 26. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Bennem most felmerült egy kérdés ami nem teljesen tiszta..

Gondolom a témavázlatot leadtad és ha kutatáson alapuló dolgozatot kérnek már abból is van vmennyi nem??

Mert ha még kutatás sincs akkor az elég necces 1 hónap alatt.

Én csak magát a szakdolgozatot írtam meg 2 hét alatt, a kérdőívezés már folyamatban volt.

Utána az egyetemen viszont nem kértek kutatást, ott csontra 2 hét alatt ment az egész..

Szóval nem lehetetlen..

Ja és 5-re értékelték a dolgozatomat, szóval....

(első voltam)

2009. márc. 26. 15:12
 4/6 A kérdező kommentje:
persze,a tanáromnak már küldtem anyagot meg minden.kérdőívezés?nemigazán értek az ilyenekhez,nemhiszemh, rakok bele ilyet.mint irtam már van anyagom,de nem elég meg kb gőzöm sincs hogy kell szakdogát irni:(
2009. márc. 26. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Saját kutatás részt szerintem mindenhol kérnek hozzá, nem lehet pusztán leíró jellegű! Ahhoz pedig a legegyszerűbb, ha kérdőívet használsz. Nem kaptál tájékoztatót?

Ha valami kérdésed lenne, írj nyugodtan privátot, megpróbálok segíteni. Én nyilván ma éjjel befejezem az enyémet. :):p

2. voltam.

2009. márc. 26. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, nálunk is kötelező volt, hogy kutatási alapja legyen és ne csak leírás.

Ha írsz mailt én is szívesen segítek:

nina_23@freemail.hu

2009. márc. 27. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!