Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha természetfilmes akarok...

Ha természetfilmes akarok lenni, mit kell tennem?

Figyelt kérdés

Milyen egyetemre járjak? Mindenképp valami biológiával kapcsolatos munkát szeretnék végezni majd felnőttkoromban. A természetfilmezés, mint kósza ötlet vetődött fel a fejemben, és úgy érzem, nekem való lenne. Bár nem tudok róla sokat, így nem tudom eldönteni, hogy ez az egész csupán egy ábrándozás, vagy van esélyem arra, hogy megvalósítsam. Tulajdonképpen azt szeretném tudni, hogy mit csinál egy természetfilmes? Csapatban utazgatnak, és mindenkinek megvan a maga feladata, mondjuk van a biológus, az operatőr... Ha tudtok valamit a témáról, akkor légyszi osszátok meg velem! Előre is köszi(:

És bocs, hogy kicsit összevissza lett ez a kérdés.

2011. jún. 26. 19:47
 1/4 anonim válasza:
Először végezz el valami természettudományos vagy műszaki alapszakot majd jelentkezz az ELTE "Tudománykommunikáció a természettudományban" c. mesterképzésére, ott természettudományos újságírást oktatnak ami a dokumentumfilmezéshez is kell. Én Biológia Bsc szakon végeztem és én is hasonló pályát tervezgetek, be is adtam a jelentkezésem.
2011. jún. 26. 20:00
 2/4 anonim válasza:
szóval neked is hasonlót ajánlok: először a 3 éves biológia bsc képzés, majd tudkom. msc ELTE-n!
2011. jún. 26. 20:01
 3/4 anonim válasza:
Ja és sok sikert hozzá! ;)
2011. jún. 26. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod! (: Lehet, ezt fogom tenni. Bár még van rá időm, hogy eldöntsem, mivel akarok foglalkozni (jövőre leszek 10. osztályos), de szerintem maradok ennél az ötletnél. igazi álommeló lenne nekem :D
2011. jún. 26. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!