Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha holnap érettsé...

Mi van akkor ha holnap érettségin kihúzok egy olyan tételt amiről kukkom sincs?

Figyelt kérdés
Azt mondom hogy hát,ez nem, vissza adom, kimegyek aztán csók?
2011. jún. 26. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
töriből nehogy merj újat húzni:D amúgy igen csinálhatod azt
2011. jún. 26. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez is ilyesvalami kérdés volt (a válaszok talán segíthetnek valamit):

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..

2011. jún. 26. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
ne húzz újat semmiképp. a tanárok ált.úgyis segítenek. én anno a kiegyezést húztam. csak annyit tudtam,hogy húsvéti cikk... :-s de a tanár odajött és segített (3ast kaptam), sok minden benne van az atlaszban is,azt meg használhatod.
2011. jún. 26. 18:56
 4/7 A kérdező kommentje:
informatikáról van szó. Amúgy tényleg van iylen hogy lehet újat húzni? mert édesanyám magyarázott vmi ilyet.
2011. jún. 26. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet egy másikat húzni igen, ha az egyiket nem tudod akkor húzhatsz másikat, de ha azt sem tudod bukta van automatikusan. De infóból csak vagy olyan ügyes meg találékony hogy feltaláld magad nem? Olvass át minden tételt legalább kétszer és lesz mindenről fogalmad, de ne adj vissza tételt.
2011. jún. 26. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Jah lemaradt : Sok szerencsét menni fog!
2011. jún. 26. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha újat húzol maximum 3-as jegyet érhetsz el. Infóból meg kettest csak összekaparsz, ha már ki tudtál ide írni egy kérdést, mert kb azon a szinten van.
2011. jún. 26. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!