Főiskolás vagyok. Hogy tudok elmenni nyári gyakorlatra egy céghez?
Figyelt kérdés
Főiskolán vagyok és 14 napra el kell mennem valahova gyakorlatra. Hogy tehetem ezt meg? Van tervem, hogy hova akarok elmenni. Nem tudom felvesznek e arra a 14 napra. E-mailt kellene írnom nekik? Vagy, hogy? :-S2011. jún. 25. 13:47
1/2 anonim válasza:
Hát abból biztos nem fogják megtudni, hogy ide írsz. Szóval igen, emailt kellene írnod nekik, és tőlük kellene megkérdezned, hogy felvesznek-e szakmai gyakorlatra. Bár ezt nem nyáron szokták megkérdezni, hanem még tavasszal lefixálni.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom, de úgy volt, hogy a szakvezető tanár intézkedik... És hát még mostanra sem derült ki, hogy akkor ki hova mehet. Személy szerint valamelyik filmforgalmazóhoz szeretnék menni, de ilyen soká már nem bízok benne :'-(
2011. jún. 25. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!