Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nemzetközi gazdálkodás?

Nemzetközi gazdálkodás?

Figyelt kérdés

Mennyire nehéz a matek, illetve a mateknak melyik részére lesz inkább szükség? Mennyire fektetnek hangsúlyt az idegen nyelvek oktatására?( mert kell hozzá 2 szakmai közép vagy 1 szakmai közép és egy általános felső) Mennyire nehéz elvégezni? Inkább tanulni kell vagy logikára épül?Milyen tantárgyak vannak nagyrészt?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2011. jún. 25. 11:47
 1/5 anonim válasza:

Matek: függvényanalízis, intergrálszámítás, deriválás, mátrixok, nekem személy szerint nem folt nehéz.

tárgyak (nem az összes): mikro és makroökonómia, eu intergációs folyamatok, világgazdaságtan, vállalatgazdaságtan, statisztika, gazdasági jog, pénzügy, számvitel stb

2011. jún. 25. 11:59
 2/5 anonim válasza:
Ja, elfelejtettem, a nyelv nem vészes, nullkredites, úgyhogy ha nem jársz be az sem gáz, csak államvizsga előtt meg kell szerezned a nyelvvizsgákat.
2011. jún. 25. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Te hova jelentkeztél? Jó lenne még suli előtt megismerni pár embert. :D Én a Corvinusra, valószínűleg felvesznek.

Amúgy én azt olvastam, hogy 2 félévben van egyáltalán idegen nyelv óra C.on, szóval nem itt fogod tökélyre fejleszteni a nyelvtudásod.

Amúgy meg a tantárgylistát megtalálod a neten.

2011. jún. 25. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Én BCE NT-s vagyok, van rálátásom az NG-re, és valszeg erre a mesterre megyek majd.

Van matek, mint minden gazdasági szaknál - enélkül hogy akarsz közgazdász lenni? Persze nem olyan durva, mint K-karon, illetve PSZ-en is nehezebbek ezek a tárgyak.

Tantárgyak minden suli honlapján megtalálhatóak.

2011. jún. 25. 13:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 26. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!