Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha van komoly kapcsolatod...

Ha van komoly kapcsolatod akkor is mész gólyatáborba?

Figyelt kérdés

Egyetemi gólyatáborról van szó...Mindennap ivászat és a pasik szexre mennek...

Nekem van barátom pár éve...

Ti (akiknek van komoly barátjuk/barátnőjük) úgy is mennétek?

olyanok is válaszolhatnak akik mentek, annak ellenére h van párjuk.

2011. jún. 24. 15:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy már felsőoktatásba készülsz, baromi gyerekes a gondolkodásod.

Wow.

2011. jún. 24. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem férjem van és 2 gyerekem, ennek ellenére azt mondta a férjem, hogy menjek le ha csak egy napra is. :) biztos nagy élmény egy ilyen gólyatábor, kár lenne kihagynod. Ha felvesznek én is lenézek, bár én már 28 vagyok. :)
2011. jún. 24. 17:45
 13/16 A kérdező kommentje:

nemtom mitől lennék gyerekes...és igaz baj hogy ennyire féltékeny dehát ez van...én szeretem...

na mind1..majd még gondolkodom de szerintem elmegyek...én is ugy vagyok vele hogy nem szabad kihagyni...

2011. jún. 24. 17:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan élmény, amit tényleg nem szabad kihagyni! Én két éves kapcsolattal voltam a párom nélkül. Igen, táncoltam srácokkal, igen előfordult hogy egyszer kétszer láttak melltartóba is révén, hogy koliban laktunk, magánélet és kopogás nuku, műszaki szak így a résztvevők 80%-a fiú volt, na és? Nagy ügy... a párom is csak röhögött az egészen és max annyit mondott, hogy azért vigyázzak magamra és a kapcsolatunkra. Eszem ágában nem volt megcsalni őt a legrészegebb pillanatomban sem, mert szerettem és ez itt a lényeg! Bepróbálkoztak, én lepattintottam, ennyi... Nem kell ezt túlaggódni, a te lelkiismereted tiszta, ha a párod nem hisz neked, akkor pedig úgy kell neki!

Ja, és az egyik válaszolónak! Nálunk több 27-8 éves gólya is ott volt egész héten a táborban, egyáltalán nem néztük ki őket, sőt... :) Ugyanúgy részt vettek mindenben mint mi, ők is ugyanúgy hozzánk tartoztak, sőt még fel is néztünk rájuk, hogy csak így feladtak mindent egy hétre és eljöttek szórakozni márcsak azért is hogy megnézzék maguknak miből is áll ez, amit minden egyetemista oly lelkesen emleget. :)

2011. jún. 24. 20:46
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. jún. 24. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Jajjj ne úgy képzeljétek el a gólyatábort, mint a filmekbe. Meg az ilyenekre ne adjatok már, hogy egész nap orgia van, mert fszság.

Nincs ilyen, hogy a fiúk megfogják és belenyomják a kis fszukat a szátokba, vagy rátok verik, esetleg megerőszakolnak, ha nem mész bele. Olyan sincs, hogy emiatt kinéznek, meg nem fogadnak be stb.

Bár nem tudom, hogy egyes helyeken, ahol a színvonal igen csak alacsony, ott mi van, de nem hiszem, hogy ilyen lenne mindegyik. Persze van, miért ne lehetne, de senki se kürtöli világgá.

A mi csoportunkból szinte senki nem szexelt... az tuti.

2011. jún. 28. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!