Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek az iskolában...

Szerintetek az iskolában kapott jegyek tükrözik a gyerekek tényleges tudását?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 18:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Iskolától és tanártól függ. Ahol pofára osztályoznak ott nem tükrözi.
2011. jún. 28. 08:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Én bioszból hármas, kémiából pedig kettes voltam, szeptembertől pedig elméletileg az orvosin kezdem. :)

Szóval nem tükrözi. Az iskolák és tanárok között is hatalmas különbség lehet.

2011. jún. 28. 09:20
 13/18 anonim ***** válasza:
utolsó hozzászóló:ilyen jegyekkel hogy vettek fel?:-OO
2011. jún. 28. 09:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy 93%-os közép kémiát írtam és 91%-os emelt bioszt. :)
2011. jún. 28. 09:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát erre csak a saját példámat tudom hozni. Töriből 4 évig kettes voltam, mert amikor kihívtak felelni sose mentem ki, arra mindig egyest kaptam, a dogákra se nagyon tanultam meg mindig a legapróbb, legjelentéktelenebb hülyeségeket, fogalmakat kérdezte vissza bennük a tanár. Az érettségim mégis nekem lett az osztályból a legjobb 95%-kal. Szóval ennyit a tényleges töritudásom meg az iskolában megtanult anyag kapcsolatáról:)
2011. jún. 28. 13:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tükrözi.
2011. jún. 28. 13:20
 17/18 Tom Benko ***** válasza:
Egyedi esetek nem bizonyítanak. Inkább azt kellene megnézni, hogy az év végi jegyek és az érettségi jegyek mennyire térnek el. Bár azt a megdöbbentő dolgot fogod tapasztalni, hogy szinte semennyire.
2011. jún. 30. 09:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem szinte egyáltalán nem tükrözik.
2021. jún. 17. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!