Hogyan kell a pontduplázást számolni?
ahogy az első írta, a 2 pontvivő tárgy százalékos eredményét kell összeadni és megszorozni kettővel és ehhez jönnek a pluszpontok (fontos hogy emeltért csak akkor kapod meg ha az pontvivő is).
Egy példa hogy érthető legyen: a 2 felvételi tárgy eredménye pl.: matek közép 87% töri emelt 85% vagyis: (87+85)*2=344 ehhez jön a 40 pluszpont töri emeltből és az egyéb pluszpontok (nyelvvizsga,OKTV stb.). Tehát ez így 384 pont + egyéb pluszpontok.
köszönöm a normális válaszadóknak a kommentet!
kedves nem normális válasz?adó,azért írtam ki a kérdésemet az oldalra,mivel 2 féle variációt is hallottam,hogy hogyan kell a pontduplázást számolni,és nem tudom,hogy melyik a jó. amúgy,esetleg ha nem tűnt volna fel,azért létezik a gyakoriKÉRDÉSEK.hu hogy ha nem tudok valamit,akkor ide kiírhassam. benne van a nevében is ha nem tűnt még fel. ha nem tudod hol levezetni az energiáidat,ne rajtam vezesd le. megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!