Minden nemű tudás nélkül, az esélytelenek nyugalmával szerintetek el lehet érni töri és magyar szóbelin min. 20-30%-ot? Tapasztalatokat, beszámolókat várok :D
2011. jún. 22. 13:27
1/9 anonim válasza:
el lehet érni. amikor én érettségiztem, a segghülye kiscsajt is átengedték egy kettessel.
Egyik barátom segghlye németből, a tanár magyarul mondta el neki hogy mit mondjon és átengedték... :)
2011. jún. 22. 13:47
4/9 anonim válasza:
ők sem akarnak többször látni, szerintem 2 essel mindenképp át fognak tuszkolni téged.
2011. jún. 22. 13:53
5/9 anonim válasza:
Lehet. Ez két olyan tárgy, amiből simán megvan a kettes tudás nélkül is. Magyarból csak szabadjára kell engedni a fantáziát, és rizsázni, a töri meg gyakorlatilag csak forráselemzés és atlasz. Ha nagyon gyenge vagy, a tanárok átrugdosnak legalább 2-sel. Nem érdekük, hogy ne engedjenek át.
Utolsónak, kikérem magamnak. Kitűnőre érettségiztem, az orvosira járok, mégis jobbik szimpatizáns vagyok. Mindenhol vannak kevésbé értelmes emberek, de nem leszek attól még h*lyébb, mert egy adott párttal szimpatizálok.
2011. jún. 22. 14:06
6/9 anonim válasza:
Azért az érettségi és a diploma közt van némi különbség...
2011. jún. 22. 14:08
7/9 anonim válasza:
ha szerencséd van sikerül, nekem egyik osztálytársamnak nem sikerül.
2011. jún. 22. 14:09
8/9 anonim válasza:
Nekem ment.
Bár az írásbelim jobban sikerült, mint hittem, és ez sokat nyomott a latban.
Szerencsém is volt, történelemből és nyelvtanból könnyű tételt húztam, amiket anno jól megtanultam. A többi nagyjából ment, de azért hármasnál rosszabb jegyem nem lett, csak matematikából...
2011. jún. 22. 14:15
9/9 anonim válasza:
Én töriből kihúztam egy olyan tételt, ami kilencedikes anyag, és én akkor sem tanultam meg, mint ahogy most sem, ráadásul nem is az a rizsázós fajta (athéni demokrácia). Nagyon sok minden benne volt a forrásban, azokat elmondtam magabiztosan, feltett néhány kérdést utána, amire nem is gondoltam volna, hogy tudom a választ, de mégis beugrott. A végén 45-50 körüli pontot kaptam. :-) Érettségin minden tanár megpróbálja kihúzni belőled a maximumot. Nálunk voltak nagyon gyengék is, de nekik is olyan egyszerű kérdéseket tettek fel, amire egy olyan ember is tud válaszolni, aki be se járt órákra. :-D Ne izgulj! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!