Mikor lesz az OM által szervezett érettségi vizsgák tanusítvány átadásának időpontja?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 08:43
1/7 anonim válasza:
Az OM nem szervez érettségi vizsgákat (már csak azért sem, mert egy éve megszűnt).
Feltehetőleg a kormányhivatal által szervezett vizsgára gondoltál, amiből meg elég sok van, mert kormányhivatalok régiónként vannak, és még azt se árultad el, az ország melyik végében vagy.
Summa summarum, el kellett hogy mondják ezt a szóbeli vizsga megnyitóján, de ha nem figyeltél oda vagy elfelejtetted vagy el se mentél, akkor hívd fel őket telefonon, és kérdezd meg. Ez a logikus eljárás.
2/7 A kérdező kommentje:
.....
Nem is olyantól kérdezem, akinek fogalma sincs az egészről!!!
Hanem akiket érint, amúgy a Pesti időpontjára vagyok kíváncsi, csak már nincs meg a lapom:(
2011. jún. 22. 10:20
3/7 anonim válasza:
Amint az ábra mutatja, lényegesen több fogalmam van róla, mint neked, hiszen még azt sem tudtad, melyik intézménynél vizsgázol, és hogy számít a helyszín is. Sőt, hogy tovább képezzelek: egy kormányhivatalon belül is több vizsgabizottság működik, és ezek mindegyikénél máskor van az eredményhirdetés (erről is nekem van fogalmam kettőnk közül), tehát ha valaki beírja neked, hogy mikor van neki, akkor lehet, hogy potyára mész oda. (Bár őszintén szólva megérdemelnéd, egy csöppet sem sajnálnálak érte ilyen beszólás után.) Tehát az értelmes megoldás továbbra is az, hogy megemeled a telefont, a tisztességes megoldás meg az, hogy beszólás helyett megköszönöd a helyes választ.
4/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy miből érettségiztél. Nekem 28-án kell mennem a Kormányhivatalba 10:30-ra, de egy ismerősöm aki ugyanabból érettségizett, mint én más időpontban lett behívva. Tehát szerintem vagy keresd meg a lapot, vagy hívd fel őket. Itt erre nem fogsz választ kapni, mert mindenkinek egyéni.
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó Köszi szépen a HASZNOS! választ! Akkor kénytelen leszek előkeresni azt a papírt:)
2011. jún. 22. 12:21
6/7 anonim válasza:
Kezdhetted volna rögtön ezzel is. Nem mintha az utolsó nem ugyanazt írta volna le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!