Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan készüljek angol érettsé...

Hogyan készüljek angol érettségire? Jövőre májusban szeretnék menni

Figyelt kérdés

jövőre májusban szeretnék menni középszintre,a suliban a Solution angol könyvbekből tanulunk

ez jól felkészít?

2011. jún. 20. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam anno, hogy először is megcsináltam a korábbi feladatokat (plusz volt egy könyvben szintén érettségi feladatokkal), volt, amelyiket többször is. Nyelvtanomat napi szintem Dohár Péter kis angol nyelvtan c. könyvéből fejlesztettem, illetve Exam excellence nevű könyv alapján készültem. Ez nagyon jó, külön jelöli a közép-és emelt szintet, ad szókincset témánkét és típus feladatok is vannak.
2011. jún. 20. 18:41
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm,egyépként a exam excellence-t sokan ajánlották,az biztos jó ezek szerint
2011. jún. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!