Milyen mai település neveket tudtok amibe szerepel nap, időpont, illetve bányavárosok is érdekelnek? Például: Nagyszombat
Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 21:15
11/35 anonim válasza:
upsz rimaszombat akkor én olvastam félre a kérdést a több m kezdőbetűs szó miatt:s....
13/35 anonim válasza:
Rudabánya, Telkibánya, Tatabánya
14/35 anonim válasza:
Nyíregyháza, Medgyesegyháza, Nyáregyháza, Szerdahely,
15/35 anonim válasza:
Kőszegszerdahely, Dombegyház, Kisdombegyház, Magyardombegyház, Derekegyház,
17/35 anonim válasza:
off
bocs
Nem ez a kérdés, de Rimaszombat magyar település, Szlovákia területén. Pozsony meg Kassa talán nem magyar városok? Attól függetlenül. Bocs, nem akarok vitát indítani, de nem értem minek kellett beleszólni, és butaságot? De nem kell, hogy magyar legyen a kérdezőnek.
18/35 anonim válasza:
szerintem az egyházás települések nem egyet tartalmaznak , hanem azt hogy ,,egyház" ...mint vallási fogalom
19/35 anonim válasza:
Az egyház összetett szó, és benne a jelentése az egynek 1.Egy, mint egy az Isten.Ez nem fér bele?
20/35 anonim válasza:
utána láttam hiogy nem magyar kell, de addig úgy értelmeztem hogy olyan, ami hatráon belül van. Olvasd el a válaszokat, és akkor látod, hogy írtam is...uhhhhh csak tovább szítod a dolgot....ügyi vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!